Hae oppaaksi Alpeille talvella 2017-2018

Hanki arvostettu opaskoulutus

Töitä ja laskettelua upeassa ympäristössä

Unelmoitko jännittävistä haasteista ulkomailla? STS Alppimatkojen oppaana tai kohdepäällikkönä näitä on varmasti tarjolla.

Me STS Alppimatkoilla olemme erittäin ylpeitä oppaistamme. Oppaamme ovat pidettyjä ja arvostettuja ja monet asiakkaistamme palaavat matkoillemme juuri hyvien opaspalveluiden vuoksi. STS Alppimatkojen oppaat ovat alamme parhaimpia ja siitä syystä myös muut matkanjärjestäjät rekrytoivat STS Alppimatkojen opaskurssin suorittaneita oppaikseen.

Uusi alennettu kampanjahinta kurssille 595€!

Miksi valita STS Alppimatkat?

  • Paras maine matkailualalla
  • Opit paljon itsestäsi
  • Kokemus ja työ ulkomailla
  • Yhdistelmä työtä ja laskettelua
  • Upeat kollegat

Unelmatyö Alpeilla

Katso video ja tutustu suosittuun opaskurssiimme. Voimme ylpeänä esitellä, että opaskurssimme käyneet oppaat ovat alamme parhaita!

Opastyö on täynnä hauskoja hetkiä mutta työ vaatii myös paljon vastuuta. Siksi on tärkeää saada oikea pohja ja koulutus ennen varsinaista opastyötä. STS Alppimatkojen opaskurssi antaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot, joita tulet tarvitsemaan käytönnön opastyössä.

Meidän oppaat

Alla pääset tutustumaan muutamaan meidän upeista oppaista!

Roosa Korpikunnas

Roosa Korpikunnas

Cervinia

Oppaaksi lähtö on yksi parhaimmista päätöksistäni. Talvikauteni Cerviniassa ovat olleet ainutlaatuisia kokemuksia, joiden aikana olen oppinut hirmuisesti ja tavannut uusia ystäviä. Maisemat, laskettelu ja ihmiset ympärillä tekevät kaudesta unohtumattoman!

Victor Langenskiöld

Victor Langenskiöld

Courmayeur

Jälleen kerran, upea talvikausi takana. Unohtumattomia kokemuksia mailman kauneimmissa maisemissa!

Aino Pitkänen

Aino Pitkänen

Champoluc

Kolme hienoa talvea oppaana Alpeilla. Tässä työssä parasta on ihmisläheisyys, laskettelu sekä maailman kaunein työympäristö!

Noora Veijalainen

Noora Veijalainen

Val Gardena

Oppaana ja kohdepäällikkönä työskentely antaa upeita kokemuksia ja valmiutta tulevaisuuden työelämää varten. Neljän upean talvikauden jälkeen voin suositella kaikkia kokeilemaan!

Hanki itsellesi arvostettu koulutus ja mahtava muisto loppuelämäksi

STS Alppimatkojen opaskoulutus – sinulle joka haluat kokea jännittäviä haasteita ulkomailla

Haluatko oppaaksi Alpeille?